Teamfabriken öppnar i Helsingborg

I höst får Teamfabriken en kompis i Helsingborg!

Så goda nyheter! Efter sommaren kommer vi att öppna ytterligare ett Teamfabriken i Helsingborg.

Vi har förälskat oss i lokalen och läget mitt i Helsingborg. Skisserna är redo och så snart bygglov är på plats kommer vi att ta över charmiga lokaler med mycket karaktär. Stenvalv och slingrande korridorer i genuin miljö kommer att vara en perfekt inramning till våra uppdrag. Vi tror på Helsingborg som destination då det är en bubblande stad som satsar enormt mycket på företag och entreprenörskap. Det faktum att det är en av Sveriges krogtätaste orter gör också att det känns enkelt att hitta coola lokala samarbetspartners för bästa paketupplevelse!

Historien om Teamfabriken startade redan 2006 då Utmaningarnas Hus i Malmö öppnade, och sedan dess har familjen vuxit och utvecklats för att erbjuda unika och inspirerande platser för teamaktiviteter i både Malmö och Göteborg.

Nu, med vår nya plats i Helsingborg, är vi ett steg närmare att över världen ;)

Bild från Teamfabrikens nya lokaler i Helsingborg
Bild från Teamfabrikens kommande lokal i Helsingborg

15 Unika Aktivitetsrum - Ett För Varje Smak

På Teamfabriken i Helsingborg kommer det, precis som hos oss på Nääs Fabriker, att erbjudas 15 aktivitetsrum, var och ett designat för att erbjuda en unik och utmanande upplevelse. Vi tror på att ingen grupp är den andra lik, och därför har vi skapat en mångfald av rum för att passa olika smaker och behov. Oavsett om du är ute efter lagbyggande övningar, kreativa utmaningar eller strategiska spel, har vi något för alla.

Vår filosofi bygger på idén att genom utmaningar och gemensamma upplevelser kan man stärka teamet och förbättra samarbetet. Varje aktivitetsrum på Teamfabriken är noggrant utformat för att främja kommunikation, problemlösning och kreativitet. Vi tror på att lära genom att göra och att skapa positiva minnen som varar livet ut.

Välkomna till Teamfabriken - där teambuilding blir till äventyr!

Föregående
Föregående

Murder Mystery Nääs Fabriker

Nästa
Nästa

i Fokus | Super Mario